کانون وکلای دادگستری در ایران ، به همت داوود خان پیرنیا و همکاران تحصیل کرده وی و با توجه به سازمان و تشکیلات دستگاه قضایی کشورهای اروپایی و اهمیتی که دولت ها و جوامع برای اجرای صحیح قوانین قایل هستند، در سال ۱۳۱۰به عنوان یکی از ارکان ملی و مکمل قوه قضاییه بنیان نهاده شد و در ادامه و اواخر دوران خدمت وی، این مرد وارسته به دلیل تعلق خاطر داشتن به هنر از جمله ادبیات و موسیقی، پیشنهاد نخست وزیری که به او شده بود را رد کرد . ضبط اجرای “خیال محال” و “ناگریز” در صدا و سیما، ضبط کاست گلهای کاغذی با نام هنری “کیان”. وی همچنین دستی هم در آهنگسازی داشته که آهنگ ساخته شده توسط ایشان در برنامه شماره ۲۲۹ گلها ، در مایه بیات زند باپنجه غیر قابل وصف پیانوی استاد بزرگ مرتضی خان محجوبی و طنین صدای حسین خان قوامی اجرا گردید . This data has be en g enerat ed by sahandbook Conte nt Generator DEMO .
کتاب های موسیقی هنرستان
کلاس موعود فرا رسید و استاد سختگیر پس از بررسی تکالیف ، پیر نیا را مخاطب قرار داد و اشاره کرد که نوشته شما را از سایرین جدا کردم و از جای خود بلند شد و به سمت وی رفت و با توجه به سختگیر بودن استاد ، پیرنیای جوان به گمان اینکه قرار است مورد شماتت و مضحکه استاد قرار گیرد ، نگران گشت و استاد گفت : با اجازه ریاست این بخش از دانشگاه، نوشته شما را به وزارت فرهنگ فرستادم و دست او را فشرد و رو به کلاس کرد و جمله ای از تکلیف داوود خان را با صدای بلند تکرار کرد : موسیقی شعر است و شعر موسیقی و هنگامی که این دو با توجه به مفهوم و معنی با هم آمیخته شوند، تأثیر دو چندان می شود. زمانی که برای چندمین بار مشغول خواندن شعر بود به ناگه صدای آهنگی از منزل همسایه به گوشش رسید و تطابق قطعه و آن موسیقی با هم به گونه ای بود که داوود خان را مجبور به مراجعت به منزل همسایه و پرس و جو در باب نام و پدید آورنده ملودی کرد .
اگر امروز هیچ چیز دیگری نمی خوانید، این گزارش را در کتاب موسیقی بخوانید
چاپ اول کتاب حاضر در سال 1380 توسط انتشارات رهام به چاپ رسیده است. پدر او، “حسن پیرنیا” از روشنفکران دوران خود بود که مناصب سیاسی زیادی از جمله نخستوزیری را در طول حیات خود بر عهدهداشت، وی همچنین به خاطر تالیف مجموعهی ۳ جلدی “تاریخ ایران باستان”، به عنوان اولین پژوهشگر مدرن تاریخ ایران شناختهمیشود. وی در اواخر دوران مسئولیت خود، در زمان نخست وزیری “قوام”، سمتِ معاونت وی را برعهدهداشت. ولی این امر در مورد پیرنیای جوان صدق نکرد و حسن خان مشیرالدوله فرزند خود را در دادگستری به عنوان ثبت کننده دفتر که از نخستین رده های شغلی بود ، با هدف آشنا کردن وی با اصول تشکیلات اداری گماشت. بازگشت پیرنیا به ایران همزمان بود با سمت نخست وزیری میرزا حسن خان مشیرالدوله و آن دوره به علت اندک شمار بودن تحصیل کنندگان در اروپا ، این گروه پس از مراجعتشان به ایران به مقامات عالی از جمله وزارت می رسیدند. علاوه بر آن او استاد نظریه موسیقی بود;کتاب موسیقی کبیر که در غرب با نام کتاب موسیقی عرب شناخته می شود که در واقع مطالعه تئوری موسیقی ایرانی در عصر خویش است.این کتاب همچنین مبانی فلسفی موسیقی، ویژگی های جهانی و همچنین تاثیر آن بر روی روح را تشریح می کند.
سه راهها به دست خواهید آورد بیشتر کتاب موسیقی While خرج کردن خیلی کمتر
این مجموعه کتاب از مطرح ترین و پایه ای ترین است و با نام دستور مقدماتی ویولن روح الله خالقی شناخته می شود. در تیراژهای بالاتر نیز کماکان محدودیتی وجود ندارد و یک مؤلف می تواند کتاب موسیقی خود را در هر تیراژی مثل 100، 500 و هزار و غیره به چاپ برساند. در حین پروسه دریافت مجوز، به علت زمانبر بودن، موسسه چاپ کتاب نسبت به انجام کارهایی مثل طراحی جلد و صفحه آرایی با هماهنگی مؤلف اقدام می کند تا پس از تأیید مؤلف و سپس وزارت ارشاد، بتوانند به محض دریافت حق چاپ و اعلام وصول از سوی وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی، نسبت به چاپ آن اقدام نمایند. این مجموعه کتاب در هنرستان موسیقی نیز تدریس می شود. این اثر جنبه های گوناگون موسیقی مانند مقامات را تعیین می کند. سحر جان اگر به اینجا سر می زنید شما نیز ما را از منابع و شیوه ی مطالعه مطلع کنید . این عقیدهی من است که موسیقی ایرانی به میزان زیادی مدیون داوود پیرنیاست، زیرا او در لحظهی بحرانی در تاریخ ایران، موسیقی ما را به نحوی شایسته از تباهی نجات داد. This data w as generated with sahandbook Con tent Gen erator Demov ersion .
کتاب های موسیقی دهم
اگر دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت اطلاعات بسیار بیشتر در مورد مطالب بشتر لطفا به بازدید از وب سایت ما.