در کنار عوامل پایداری، تاثیر بصری روکشهای نما بر ظاهر ساختمان نیز بسیار قابل توجه است. از مزایای نمای شیشهای اسپایدر میتوان به انعطاف پذیری، شفافیت، نصب و نگهداری آسان، دوام بالا، ضد زنگ بودن و ظاهر زیبای آن اشاره کرد. استفاده از این نما به لحاظ زیبایی شناختی ممکن است در مدت زمان طولانی خوش آیند نباشد، به دلیل اینکه طراوت و زیبایی که در سال های اولیه نصب را دارد به سرعت از دست داده و ظاهری نه چندان زیبا از آن بر جای خواهد ماند. مهم ترین عامل تفاوت بین طراحی نمای مدرن با نمای ساختمان کلاسیک در نمای مدرن ساختمان، سادگی و حذف جزئیات عناصر ظاهری در طراحی و اجرا نمای مدرن است. در نما به سبک مدرن از تریینات پر نقش و نگار سبک کلاسیک خبری نیست و گرایش به سمت الگوهای مینیمال است.الگوهای استفاده شده در این سبک نما بیشتر الگوهای انتزاعی ست و از الگوهای تکرار شونده استفاده نمی شود. عناصر بسیاری بر طراحی نما تأثیر می گذارند، از جمله آب و هوا، مکان، سبک و موارد دیگر ، بیایید نگاهی به انواع آن داشته باشیم. از کارهای شاخص معاصر در باب نماهای رومی و کلاسیک، می توان به مجتمع مسکونی چناران پارک تهران اشاره نمود که در منطقه ی الهیه واقع شده است و یکی از کارهای منتخب می باشد. This data has been written with behsaznama Content Generat or Demoversi on.
شرکت طراح و مجری نمای خشک
همچنین استفاده از آلومینیوم کامپوزیت از لحاظ روان شناختی در ساختمان های تجاری و صنعتی معمول می باشد و استفاده از آن در ساختمان های مسکونی به هیچ وجه منظر خوشی نخواهد داشت. این محصول با توجه به بافت گرم و طبیعی کاربرد بسیاری در پوشش نمای ساختمانهای مسکونی شهری و ویلایی دارد . از آنجا که کیفیت محصولات تولید شده آزبستی با فرآیند هات چک با هیچ یک از محصولات مشابه قابل رقابت نبود ، علی رغم مشخص شدن سرطان زایی آزبست ، تا سال ها ی زیادی این محصول در کشور های پیشرفته نیز تولید می شد .در محدوده زمانی دهه 1970 تا اواخر دهه 1980 میلادی فناوری کاربرد الیاف غیر سمی و سازگار با فرایند هات چک کشف شد از آنجا که هیچ یک از الیاف طبیعی و مصنوعی به تنهایی تمامی خصوصیات آزبست را نداشتند ، بنابر این برای جایگزینی آزبست از هیبرید الیاف با مدول زیاد و کم به ترتیب , نما های خشک به عنوان تقویت کننده و کمک فرایند استفاده گردید . تاریخچه اولین تولیدات فایبر سمنت به اوایل قرن نوزدهم (1920 ) باز میگردد و اولین کسی که این محصول را با این روش تولید کرد لودویک هات چک Ludwig Hatschek اتریشی بود . مقاطع شیدر آلومینیومی و لوور آلو مینیومی تولید شرکت AGK دارای تأییدیه مرکز پژوهش متالورژی رازی در محدوده گواهینامه استاندارد ISO/IEC17025 و دارای مرجع آزمون ASTM- E1251-11 و مطابق با استاندارد امریکائی 6063 می باشد.
شرکت طراح و مجری نما
فایبر سمنت برد ها از لحاظ مواد تشکیل دهنده در سه دسته بندی ، فایبر سمنت برد ، کلسیم سیلیکات ، MGO برد دسته بندی می شوند .و با توجه به وجود منابع معدنی مناسب در محل تولید می شوند و از لحاظ خواص کلی و رفتار مکانیکی و موارد استفاده دارای تفاوت های اندکی هستند . با این مقدمه در ادامه این نوشته از خانه معمار به علت اهمیت نمای ساختمان پرداخته ونظرات میس ون دروهه در مورد نما بیان می کنیم .سپس به ویژگی های اصلی نمای مدرن می پردازیم و اصول و متریال قابل استفاده در طراحی این سبک نما را هم مرور می کنیم.پس با ما همراه باشید. تعریف “معماری پوست و استخوان از میس ون دروهه” سیستم های دیوار پرده ای را توصیف می کند که امروزه در بسیاری از ساختمان ها اعمال می شود.”فرم از كاركرد پیروی میكند” از اصول مهم مدرنیسم می باشد، به این معنی كه طراحی باید مستقیماً از هدف مشتق شود.
امروزه از سنگ دیوریت در کف ساختمان،پله ها و نماکاری استفاده می شود.این سنگ کمیاب است و اغلب در مناطق آتش فشانی یافت می شود.در گذشته این سنگ را برای نوشتن کتیبه به کار می بردند.سختی سنگ دیوریت به حدی است که در دوران باستان از آن برای تراشکاری سنگ گرانیت استفاده میکرده اند. لیکن با توجه به بسیاری از معضلات از قبیل هدر رفت زیاد انرژی در این نوع نماها، انواع نمای ساختمان جدید را به سمت استفاده از متریال های جدیدی مانند فولاد، آلومینیوم های جدید ، روی، کاشی، سرامیک ، سنگ و رزین های اکسترود شده و کامپوزیت های معمولی یا نانو، سوق داده است . قبل از نمای خشک متریال نما با ملات یا چسب سیمانی به سازه اصلی ساختمان فیکس می شد، در این روش نصب امکان استفاده از عایق کاری برای سازنده وجود نداشته و همچنین در ارتفاعات زیاد بار باد وارد شده به سازه باعث کاهش استحکام متریال نما و نهایتاً باعث سقوط آن شده که خطرات جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت. این روش نصب باعث دوپوسته شدن نمای ساختمان می شود.